Sidetable steigerhout

Een sidetable van steigerhout is smal maar wel een wat hogere kast

Deze sidetable wordt meestal tegen een muur gezet. Het resultaat is dat je kamer of muur een unieke uistraling krijgt. Daarom is deze zijtafel geweldig in opkomst. Op zo`n sidetable van steigerhout kun je een plant opzetten of een mooie grote foto. Natuurlijk kun je deze zijtafel buiten neerzetten wat je tuin of terras nóg meer zal opfleuren.

Steigerhout

Steigerhout is geen houtsoort. Het is vurenhout dat ongeschaafd is en grof gezaagd. Kenmerken van steigerhout is de zachtheid van het hout, de lange vezels en is bijzonder taai. Je kunt voor een nieuwe sidetable van steigerhout gaan. Het hout is meestal nog vochtig en moet tussen de zes en vijftien weken drogen. Koop je een zijtafel van gebruikt steigerhout, dan is het hout al grijs van het cement en heeft het al die onmiskenbare mooie uitstraling.

Prima aankoop!

Je sidetable van steigerhout is een fijn meubelstuk dat geschikt is voor binnen én buiten. Het past tegen elke muur. Het hout kan wel kromtrekken in de loop der tijd want steigerhout blijft altijd werken.